Wie is Coach & Transform?

Christel Gijsbrechts

 

Bouwde na haar T.E.W. studies een carrière uit binnen de financiële sector.
Stapte nadien het bedrijfsleven in voor hands on transformeringen.
Begeleidt familiale KMO’s in hun lange termijn waardecreatie .
Deelt haar ervaringen eveneens via participaties in raden van bestuur of advies.

 

Expert business strategie, organisatievorming, finance, corporate en family governance

.

Twiggy Peeters

Mama van 2 puberdochters, Liesa & Emilie en levenspartner van Gunter. Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog steeds geboeid geweest door wat mensen motiveert en drijft op én buiten het werk. Na een jarenlange carrière in een multinational als HR in verschillende vestigingen, nationaal en internationaal, heb ik de omschakeling gemaakt naar het ondernemerschap als Coach voor Mens én Organisatie. Ik ben een eeuwige student op vlak van persoonlijke en organisatieontwikkeling. Ik hou van lezen, schrijven (blogs), sporten (wandelen, yoga & joggen) en van reizen, ik zoek vooral graag de rust op in Scandinavië om te herbronnen.

Psycholoog, Coach (NLP, Voice Dialogue, Systemisch coachen), Strategisch HR & organisatieontwikkeling

Coach & Transform, een complementair team

Samen vormen wij een complementair team om u als ondernemer te ontzorgen en te begeleiden naar verdere groei. Wij zijn een vertrouwenspersoon bij elk belangrijk kantelpunt van jouw ondernemerschap en in jouw familiebedrijf. Wij bieden hierbij expertise in zowel het economische en strategische als het onderliggende psychologische én systemische aspect van jouw unieke familiebedrijf.  

Wil jij een persoonlijk kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op! Wij luisteren graag naar jouw verhaal en ondersteunen jou graag in jouw toekomstplannen.